huishoudschool stein

assevedosstraat in Stein, ( Toon op kaart )

88 scholieren

Bekijk de volledige pagina van huishoudschool stein, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

huishoudschool stein foto

Op huishoudschool stein vind je 5 klassenfoto’s en 88 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

was wel een leuke tijd er werd veel gepest herriner ik me maar wat wil je met al die opgroeiende meiden maar heb er mijn eerste sigaretje gerookt wie niet????.

was wel een leuke tijd er werd veel gepest herriner ik me maar wat wil je met al die opgroeiende meiden maar heb er mijn eerste sigaretje gerookt wie niet????

huishoudschool stein, 1977

was een leuke school ik hoop dat er zich meer meiden aanmelden.

was een leuke school ik hoop dat er zich meer meiden aanmelden

huishoudschool stein, 1975

Mijn klas was echt te gek! Allemaal gekke lui, en uiteraard was daar "1" de dupe van, van Ons (aso) gedrag, gemeen wel nu achteraf gezien maar toen.

Mijn klas was echt te gek! Allemaal gekke lui, en uiteraard was daar "1" de dupe van, van Ons (aso) gedrag, gemeen wel nu achteraf gezien maar toen........ "niet"! Had 't zo naar mijn zin dat ik zelfs nog 1 jaar extra heb overgedaan, was niet nodig maar ik wilde zo graag. Kwam nl. in een nieuwe klas terecht waar mijn (toen) allerbeste vriendin in zat met nog meer te gekke meiden! Dat werd uiteindelijk "het jaar" met de meeste ongein aller tijden! Foei foei foei... wat hebben wij Ons misdragen, echt lachen!!! Maar de Derecteur was een "lekker ding" Juf. Pijpers was Top! gaf voor dit zooitje ooit een barbeque bij haar thuis, en verder tja Kookles, een hel voor haar... niet voor Ons, wat een zooitje (waren wij...). Maar de harde kern voor Ons waren Monique Fiers en Bea Zeelig etc. etc. Daar keken wij toen ernstig tegen op! Al met al een heeeeeeeeele ervaring, die schooljaren!

huishoudschool stein, 1982

?