Huishoudschool Sint Anna

Sint Annastraat in Amersfoort, ( Toon op kaart )

59 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Huishoudschool Sint Anna, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 7
  • Schoolgenoten 59

Op Huishoudschool Sint Anna vind je 7 klassenfoto’s en 59 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 47

Ik zat in de vormingsklas, en ...

Ik zat in de vormingsklas, en het jaar was een verademing voor mij. We hebben een hoop lol gehad. We waren niet altijd even makkelijk voor sommige leerkrachten.Namen: Ria Vos, Ingrid Setz, Jose v.d.Drift, Ellen Seevers.

2003, Deleted

weet niet hoe de leraar heette...

weet niet hoe de leraar heette maar gaf maatschappyleer dacht de hr. van de Poel of Poels .Ik mocht meestal voor de leraren en leraressen koken ..was gek op koken.Heb de kinderopleiding ook bij juffr. Faber gedaan pracht mens . Zijn een week naar Baarn volgens mij geweest kregen en vrije inpressie .vond het dood eng.

2004, rieky

mijn herinnering aan deze scho...

mijn herinnering aan deze school is *****ningo hoofd van de school.Zr. Gemma van Handwerken. Mijnheer Spoel Maatschappijleer Kan niet op de naam komen van de lerares die patroon tekenen en naailes gaf. Juf Faber die kinderverzorging gaf. Veel plezier beleefd met de studenten van de kweekschool toekomstige leraren.Veel vriendjes leren kennen zoals Jan Tool en ene Ben(rood haar). Werd een keer op het matje geroepen bij de directrice van de school zr. Beningo. Want ze vond dat ik de jongens afleidde en dat mocht niet. Met kookles dan wachtte zij bij het raam zodat de jongens ook konden proeven van onze kookkunst en ik gaf mijn eten die ik heb gemaakt aan hun via het raam. Juf werd boos op mij.Het raam mocht niet meer open aan mijn kant.

2004, Deleted
?