Huishoudschool Prinses Juliana

jannewekken 19 in Zierikzee, ( Toon op kaart )

157 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Huishoudschool Prinses Juliana, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 19
  • Schoolgenoten 157

Op Huishoudschool Prinses Juliana vind je 19 klassenfoto’s en 157 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 139

wie er bij mij in de klas zate...

wie er bij mij in de klas zaten hennie saman hennie dorst greta stouten laura v d have wilma vd bos marjan v 't hof jaqueline capelle" jaqueline ornee mijn beste vriendin "ingrid de looze janette kloet anneke kloet dineke ?e.v.a.

2002, Deleted

echt gillen hoe we mevrouw van...

echt gillen hoe we mevrouw van strien voor de gek hielden tijdens de lessen!t arme mens besef ik me nu,haha! directeur van Dam heb ik wel eens koffie mee gedronken en verder hadden we natuurlijk meneer HUISSON gave kerel gaf gymles

2003, Deleted

Wat ik me vooral herinner is d...

Wat ik me vooral herinner is de knusheid die het gebouw uitstraalde. Meneer van Dam natuurlijk, was directeur maar een wel heel redelijke man, god mag weten wat die man allemaal in zijn soepjes heeft gekregen..(extra sambal, afwasmiddel enz..(die enz. schrijf ik maar niet op;-)..of hij het allemaal echt heeft opgegeten is me nog niet duidelijk;-). Wat later zijn we samengevoegt met de (toen nog) LTS! Ook leuk, qua jongens natuurlijk;-)! Hoop trouwens dat Mevr. Filius onze klas nog te boven is gekomen...

2003, Miranda
?