huishoudschool

Touissantkade in Leiden, ( Toon op kaart )

63 scholieren

Bekijk de volledige pagina van huishoudschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

huishoudschool foto

Op huishoudschool vind je 6 klassenfoto’s en 63 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Hoi ik ben sonja snik kukler getrouwd met hans .

Hoi ik ben sonja snik kukler getrouwd met hans .ik heb 3 kids de herinnering heb ik dat wij in plaats van naar school gingen meer in de speeltuin zaten .En in de kookles met eten gooiden .En dat wij alle uren die wij gespijbeld hadden moesten inhalen .En meneer Rewijk het voor ons opnam ja leuk wilma ik ken je natuurlijk nog zet er ook een foto, bij dan weten andere ook wie je ben moeilijk herkennen alleen een naam doei ik sta ook onder boshuizen school deze school staat er 2x in kijk maar. sonja snik kukler @ M S N . comaanelkaar geen hoofdletters.hebben jullie geen fotos namen zeg niet zo veel.

huishoudschool, 1972

Hallo ik ben Wilma v.

Hallo ik ben Wilma v.d.Vliet en getrouwd met Gilles Koet wij hebben geen kinderen maar wel een lieve hond.Mijn herrinering aan deze school is dat we altijd keet trapte met het gevolg dat ik er van af getrapt ben en Sonja als je dit leest de groetjes van mij als je mij nog kent

huishoudschool, 1971

Ik deed een jaaer vormingsklas, als opvulling voor mijn verdere opleiding (die niet doorging).

Ik deed een jaaer vormingsklas, als opvulling voor mijn verdere opleiding (die niet doorging). Een te gek jaar gehad met koper poetsen, wassen, koken, ehbo lessen en....heel veel keet met allemaal meiden die, net als ik, te jong waren voor de volgende stap in het grote leven. Het leukste jaar van mijn schoolgaande leven!!! Enige leraren: mevr. van Ris en de scheikundeleraar die ons meenam vor een feest op de mts in den Haag.

huishoudschool, 1967

?