Huishoudschool

schietbaanstraat in Rotterdam, ( Toon op kaart )

56 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Huishoudschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
Huishoudschool foto

Op Huishoudschool vind je 17 klassenfoto’s en 56 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Mevrouw Bakker met slechte adem kregen we kookles van En meester catweazel hebben we bijna gek gemaakt Dat was met stella nieuwpoort en joke stippel en yvonne smeets .

Mevrouw Bakker met slechte adem kregen we kookles van En meester catweazel hebben we bijna gek gemaakt Dat was met stella nieuwpoort en joke stippel en yvonne smeets .Kom op meiden als jullie dit lezen gaat er wel een lichtje branden denk .Lol.

Huishoudschool, 1971

Een paar namen van mijn klasgenootjes:Marja Kruit,Sjaan vd Meer,Joke Numan,Corrie Timmermans,Anneke v.

Een paar namen van mijn klasgenootjes:Marja Kruit,Sjaan vd Meer,Joke Numan,Corrie Timmermans,Anneke v.Geelen?,Mary Stuivezant,Hennie vd Heiden,Trudy Zweere,Hennie vd Wal.Onze kookjuf heette dacht ik Dedem.

Huishoudschool, 1965

Zes jaar heb ik ( Gré de Bruin) op deze school gegaan die toen Industrieschool voor meisjes heette.

Zes jaar heb ik ( Gré de Bruin) op deze school gegaan die toen Industrieschool voor meisjes heette. Ik werd er coupeuse en heb de diploma,s nog. Ik heb er met plezier opgegaan en herinner mij nog vele namen, o.a.. Juffr, Duncker, lingerienaaien. Dir. M.A. Bourgingnon. Juffr. Toose en Korenmans, huishoudkundeen koken. Juffr Batelaan, stofversieren. Juffr v Dam Costuumnaaien.Getrouwd met Martin van der Does in 1957. We hebben 4 getrouwde kinderen en 10 kleinkinderen. Wie kent mij nog?

Huishoudschool, 1946

?