huishoudschool

kon julianastraat 8 in Harlingen, ( Toon op kaart )

174 scholieren

Bekijk de volledige pagina van huishoudschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 37
  • Schoolgenoten 174

Op huishoudschool vind je 37 klassenfoto’s en 174 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 140

Assistente opleiding (excursie week uithuize Groningen) Inas opleiding stage in Amstredam.

Assistente opleiding (excursie week uithuize Groningen) Inas opleiding stage in Amstredam. Schilder uurtjes met de leraar van Terschelling naam D. Ende stomme blauwe uniform verplicht te dragen.

2002, Gerrie

naailes van Juffrouw Bij die voor in de klas haar kousen opnieuw aan haar sjarretels zette ! en tekenles van Deodatus die altijd net deed of hij doof was *************************.

naailes van Juffrouw Bij die voor in de klas haar kousen opnieuw aan haar sjarretels zette ! en tekenles van Deodatus die altijd net deed of hij doof was *************************

2003, Deleted

Ik zat op de vormingsklas.

Ik zat op de vormingsklas.Hoe gaat het met jullie? Nelie,Joukje,Nellie,Afke.Helga, Trudie e.a.wiens namen me ontschoten zijn.Elly en Alie zie ik nog steeds! Zullen we elkaar weer eens ontmoeten? Mijn herinneringen; de lessen van Mevr.van Dorp,Deodates.Het was een prachtig jaar. Met een groet van Janny.We,iIet ?Trudie Joukje en ik zijn nog eens met Mevr. van Dorp naar Amsterdam geweest .Leuk Trudie dat je nog meer namen weet.Van een dagje spijbelen weet ik niets.

2003, janny
?