Huishouds- en Nijverheids school

wilhelminalaan 1 in Hoorn, ( Toon op kaart )

141 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Huishouds- en Nijverheids school, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
Huishouds- en Nijverheids school foto

Op Huishouds- en Nijverheids school vind je 18 klassenfoto’s en 141 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

ik zat een jaar op deze school omdat ik niet wist wat ik wilde gaan doen, dus heb ik een jaar vormingsklas gedaan, waar ik niet echt veel van geleerd heb.

ik zat een jaar op deze school omdat ik niet wist wat ik wilde gaan doen, dus heb ik een jaar vormingsklas gedaan, waar ik niet echt veel van geleerd heb. de leerkrachten waren aardige mensen. de dir.was mevr. kroezen

Huishouds- en Nijverheids s..., 1980

ik heb hier 1 jaar op school gezeten, ik deed de VVB (vooropleiding verzorgende beroepen) en ging daarna werken in het voormalige Stadsziekenhuis in Hoorn dat werd later Streekziekenhuis, weer later het WFG (WestfriesGasthuis) en dat is nu weer gefuseerd

ik heb hier 1 jaar op school gezeten, ik deed de VVB (vooropleiding verzorgende beroepen) en ging daarna werken in het voormalige Stadsziekenhuis in Hoorn dat werd later Streekziekenhuis, weer later het WFG (WestfriesGasthuis) en dat is nu weer gefuseerd met het Waterlandziekenhuis in Purmerend.

Huishouds- en Nijverheids s..., 1964

Heb hier 1 jaar OBV II gedaan.

Heb hier 1 jaar OBV II gedaan. Veel gelachen en veel nuttige dingen geleerd. De stageperiode in Katwijk was heel gezellig.

Huishouds- en Nijverheids s..., 1972

?