Huishoud en Nijverheidschool

prinsenplein in Meppel, ( Toon op kaart )

249 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Huishoud en Nijverheidschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Huishoud en Nijverheidschool foto

Op Huishoud en Nijverheidschool vind je 62 klassenfoto’s en 249 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Naar aanleiding van de aanmelding van Gerrie Grooten, vindt ik het toch leuk om hier toch maar wat te vermelden.

Naar aanleiding van de aanmelding van Gerrie Grooten, vindt ik het toch leuk om hier toch maar wat te vermelden. Ik heb een leuke tijd gehad op deze school, herrinner mij juf Roetert nog als de dag van gisteren, arme vrouwtje heeft het niet lang volgehouden met een stel van die vrijgevochten meiden. En ook wil ik iets kwijt over mijn lievelingsleraar, Dhr Tiesnitch, ik hoop dat ik zijn naam goed geschreven heb (en anders vergeef me) aan hem heb ik de mooiste herrinneringen. Hij heeft me de liefde voor de muziek bijgebracht. Zingen deed ik altijd erg graag, samen met Roelie Mulder en wijlen Rommy Monsma zongen we heel wat af. Ook Herma Jonker heb ik heel wat mee afgelachen. jonge jonge als ik er aan terug denk, dan begin ik nu te begrijpen waar mijn dochter van 21 al die ondeugd van had. hahaha. Ja een heerlijke tijd heb ik zeker gehad met Roelien Grooten en niet alleen op school maar zij was ook mijn vriendin in de straat waar wij allebei woonden. ach en zo kan ik wel door gaan, maar daar is deze ruimte te klein voor. Ik hoop dat er meer zich aan melden op schoolbanken, want ik vindt dit een pracht van een kans om weer eens oude klasgenoten te kunnen ontmoeten. Groet van Alice Piest, en Gerrie als je dit leest, je mag gerust mailen hoor?

Huishoud en Nijverheidschool, 1969

de wilde stageperiode in Den Haag (Rode Kruis Ziekenhuis).

de wilde stageperiode in Den Haag (Rode Kruis Ziekenhuis)

Huishoud en Nijverheidschool, 1972

Ik zat in de Vormingsklas.

Ik zat in de Vormingsklas.

Huishoud en Nijverheidschool, 1962

?