Huis te Lande/Groene Delta College

Huis te landelaan in Rijswijk, ( Toon op kaart )

419 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Huis te Lande/Groene Delta College, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Huis te Lande/Groene Delta College foto

Op Huis te Lande/Groene Delta College vind je 30 klassenfoto’s en 419 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ik zie Remco, Helma, Elsbeth, Mirjam en Jasper nog regelmatig!!!.

Ik zie Remco, Helma, Elsbeth, Mirjam en Jasper nog regelmatig!!!

Huis te Lande/Groene Delta ..., 1993

een leuke tijd zat net als jeroen , smurf en corretje in pomona altijd gezellig gein uithalen boven opzolder en onze mo natuurlijk ik zal zijn broodjes nooit vergeten.

een leuke tijd zat net als jeroen , smurf en corretje in pomona altijd gezellig gein uithalen boven opzolder en onze mo natuurlijk ik zal zijn broodjes nooit vergeten

Huis te Lande/Groene Delta ..., 1996

Aan deze periode heb ik voornamelijk goeie herinneringen! Met Lowie ne Henk (met die knalblauwe ogen!) de tuin in.

Aan deze periode heb ik voornamelijk goeie herinneringen! Met Lowie ne Henk (met die knalblauwe ogen!) de tuin in. Met Henk en Anneke (niet de makkelijkste!!) creatief met bloemen! Rob Malmberg die ons alles leerde over, jawel, de BODEM!! En dan Ton (achternaam ff kwijt), die was prettig gestoord: als wij niet luisterden dan nam hij een gieter (gevuld!) en liet het water vrolijk op de grond kletteren! En Wim Oudshoorn told us everything about the birds ande THE BEES! Interessante man, kon alleen niet velen als er niet geluisterd werd... En Maaike Desmarets' passie voor kunst, ook heel mooi! Enfin, zo zijn er natuurlijk nog veel meer. En natuurlijk onze reis naar het zuiden van Frankrijk niet te vergeten. Kortom, fantastische tijd!!

Huis te Lande/Groene Delta ..., 1983

?