HTS Wiltzanghlaan (zie ook: HTS Donge en hogeschool van Amsterdam)

Wiltzanghlaan 60 in Amsterdam, ( Toon op kaart )

680 scholieren

Bekijk de volledige pagina van HTS Wiltzanghlaan (zie ook: HTS Donge en hogeschool van Amsterdam), blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

HTS Wiltzanghlaan (zie ook: HTS Donge en hogeschool van Amsterdam) foto

Op HTS Wiltzanghlaan (zie ook: HTS Donge en hogeschool van Amsterdam) vind je 68 klassenfoto’s en 680 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ik heb hier Bouwkunde gestudeerd.

Ik heb hier Bouwkunde gestudeerd. Algemene afstudeerrichting in het laatste jaar. Was actief in de Studentenraad. Door mijn nevenactiviteiten ben ik ook nog eens blijven zitten. Ik heb wel goede herinneringen aan de school. hoogeveenpunt1athccnetpuntnl

HTS Wiltzanghlaan (zie ook:..., 1974

Ik heb Bouwkunde gedaan en kwam altijd met de 'Aalsmeer'expres: Een groene eend van Peter van Andel.

Ik heb Bouwkunde gedaan en kwam altijd met de 'Aalsmeer'expres: Een groene eend van Peter van Andel. Leuke herinnering was een foto opdracht voor de heer Wagenaar: met de eend de grachten op, kaart lezen, stoppen vier portieren open, klik-klak de fototoestellen en weer door! Zeer goede stage periode gehad in Saoedie-Arabië. e-mail: ******************

HTS Wiltzanghlaan (zie ook:..., 1981

Waterbouw avondschool.

Waterbouw avondschool

HTS Wiltzanghlaan (zie ook:..., 1964

?