HTS Bedrijfskader (voorheen Bedrijfsassistenten)

Julianastraat in Eindhoven, ( Toon op kaart )

135 scholieren

Bekijk de volledige pagina van HTS Bedrijfskader (voorheen Bedrijfsassistenten), blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 10
  • Schoolgenoten 135

Op HTS Bedrijfskader (voorheen Bedrijfsassistenten) vind je 10 klassenfoto’s en 135 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 77

Leren organiseren.

Leren organiseren. Van een school met een ontzettend slechte organisatie. Ik zat op de jan smitslaan. Afdeling TO.

2002, Edwin

Een (gezellige school) met een eigen identiteit.

Een (gezellige school) met een eigen identiteit. Een aantal namen die mij zo te binnen schieten: Hertoghs (voor recht), Hildering (voor economie), de Bont (voor statistiek), Piet Vogels. Aantal namen van mede studenten: Ronald Brugman, Ton van Herpen, Just van Stratum, Jan van de Meulengraaf, Marie en Piet (?) uit de buurt van Boxtel, Joop van Orsouw (Oss)

2002, Jan

Slechts 1 jaar heb ik het volgehouden op deze HTS.

Slechts 1 jaar heb ik het volgehouden op deze HTS. Richting bedrijfskunde deed ik, omdat ik wat anders wilde na al die elektrotechniek. Ellen Smits herinner ik me nog uit die tijd. Met haar vormde ik een koppeltje bij sommige lessen waarin je dan samen proeven deed waar je daarna omstebeurt een verslag over moest schrijven. Economie nekte me. Daar had ik absoluut geen aanleg voor ! En toen ik de mogelijkheid kreeg om in Hilversum bij de radio te gaan werken, was de keuze niet moeilijk !

2003, Deleted
?