HOTELSCHOOL HASSELT

Elfde-Liniestraat 22 in Hasselt, ( Toon op kaart )

25 scholieren

Bekijk de volledige pagina van HOTELSCHOOL HASSELT, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

HOTELSCHOOL HASSELT foto

Op HOTELSCHOOL HASSELT vind je 0 klassenfoto’s en 25 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Hopelijk heb ik de juiste school aangeklikt want toendertijd was het volgens mij HRITHO, in eerste instantie in de Vilderstraat en mijn 2de jaar op de Kempische Steenweg [of net andersom, twijfel ik even over].

Hopelijk heb ik de juiste school aangeklikt want toendertijd was het volgens mij HRITHO, in eerste instantie in de Vilderstraat en mijn 2de jaar op de Kempische Steenweg [of net andersom, twijfel ik even over]. We noemden het echter gewoon "de Hotelschool". Helaas overleed mijn vader in 1973 en moest ik stoppen met mijn studie, het laatste jaar heb ik dus niet meer gedaan. Leuke, spannende, interessante tijd! Als meisje tussen zoveel jongens en dan ook nog [voor zover ik me herinner] de jongste vd klas. Ik zou iedereen wel eens terug willen zien. Denk ook met veel plezier en warmte terug aan Hasselt als stad. Het "op kot" wonen is me zo goed bevallen dat mijn dochter dit tijdens haar studie ook gedaan heeft en we nu beiden eenzelfde gevoel delen: Hasselt YES! Medeleerlingen o.a.: - Guy van Vught - Pol Adriaans - Steve Stevaert - Guy Bongaerts, volleybalspeler, was ik behoorlijk verliefd op, zie hem nog zó voor me.... - Guy van Straelen - George - Ludo Leijnen - Theo - Guido Medaer - Johan van Steenwinkel Met iedere aanvulling van jullie zou ik hartstikke blij zijn! Alvast bedankt.

HOTELSCHOOL HASSELT, 1971

mijn favoriete maatje was joke.

mijn favoriete maatje was joke.. ;) altijd lol met haar, zat in klas 3brk1, en 3brk2..

HOTELSCHOOL HASSELT, 2003

hele mooie schooltijd gehad eindelijk een school waar ik me aanvaard voelde vanaf het tweede jaar.

hele mooie schooltijd gehad eindelijk een school waar ik me aanvaard voelde vanaf het tweede jaar. veel meegemaakt in deze schooljaren, veel ziek en vriend verloren en snel daarna mijn eigen vriend verloren door ongeluk, waren heftige tijden. veel geleerd en toch ook wel genoten van alle lekkere dingen die we gingen bereiden. de namen van de leerkrachten kan ik me niet zo goed herrinneren maar kan ze me nog zo voor de geest halen,heb wel les gehad van de heer richtering op deze school naar wie ik nog steeds een kaartje stuur met de kerst en nog steeds eentje terug ontvang , erg leuk.

HOTELSCHOOL HASSELT, 1991

?