HOTEL- & TOERISMESCHOOL SPERMALIE

Snaggaardstraat 15 in Brugge, ( Toon op kaart )

15 scholieren

Bekijk de volledige pagina van HOTEL- & TOERISMESCHOOL SPERMALIE, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

HOTEL- & TOERISMESCHOOL SPERMALIE foto

Op HOTEL- & TOERISMESCHOOL SPERMALIE vind je 0 klassenfoto’s en 15 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ik moest tegen mijn zin naar spermalie gaan.

Ik moest tegen mijn zin naar spermalie gaan. Het enige waar ik naar streefde die eerste twee jaren toen ik daar zat was daar weg te kunnen lopen, maar de directeur had mij door en had mij dus goed in de gaten. En dan na veel tegenspartelen wist ik dat ik daar mijn middelbaar toch zou moeten doorbrengen en heb ik me erbij neergelegd. ik heb daar tot en met het zesde gezeten. was de kleinste van de school, zelfs mijn kleren moesten op maat worden gemaakt want zo'n kleine maatjes hadden ze niet. nu ben ik de eigenaar van Altia hotel in Neuville En Ferrain aan de grens van Frankrijk.

HOTEL- & TOERISMESCHOOL SPE..., 1978

5e & 6e middelbaar hotel.

5e & 6e middelbaar hotel

HOTEL- & TOERISMESCHOOL SPE..., 1993

Even wennen zo'n Vlaams regiem, maar ik had het wel nodig, want discipline was voor mij een onbekend begrip.

Even wennen zo'n Vlaams regiem, maar ik had het wel nodig, want discipline was voor mij een onbekend begrip. Naast de school heb ik meer dan genoeg uurtjes op de eiermarkt doorgebracht, maar uiteindelijk toch de studie afgerond en daar heb ik nu nog profijt van.

HOTEL- & TOERISMESCHOOL SPE..., 1994

?