Horizon College afdeling detailhandel

Bergerweg 25 in Alkmaar, ( Toon op kaart )

56 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Horizon College afdeling detailhandel, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Horizon College afdeling detailhandel foto

Op Horizon College afdeling detailhandel vind je 1 klassenfoto’s en 56 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Echt weer een typische Alkwaard school ( Nu Horizon ) Veel beloven weinig doen.

Echt weer een typische Alkwaard school ( Nu Horizon ) Veel beloven weinig doen. Ik had "Les" van een leeraar die constant verwees naar mijn boek. Had ik een vraag, dan stond het in mijn boek, dus moest ik het daar maar in opzoeken! Mijn examen sloeg werkelijk alles. Ik zat daar voor 1ste verkoper voor elektronica detailhandel, maar aangezien daar nog geen examen voor was moest ik, of een jaar wachten. of in een andere tak van de detailhandel afstuderen! Dat laatste heb ik dus maar gedaan. Afgestudeerd in : Verf en Behang! Belachelijk!!! ( Maar wel geslaagd )

Horizon College afdeling de..., 1996

wat een lachertje deze opleiding zeg.

wat een lachertje deze opleiding zeg..

Horizon College afdeling de..., 1988

ONDERNEMER GROOTHANDEL i.

ONDERNEMER GROOTHANDEL i.p.v. detailhandel, aangezien dat niet in de lijst staat, maar een vermelding onder deze opleiding. Wat een K_T school. heb in 3 jaar niveau 4 behaald en het had niet langer moeten duren. Wel leuke klasgenoten opgedaan, zonder hen had ik het nooit zo lang volgehouden daar. Dus met dank aan Frank Schuurman, Marice Kersenhout, Roy Kruier, Bas v.d. Burg, Ineke Ruijter en Shaily Sardjoe (spellingsfouten onder voorbehoud) kon ik beginnen aan mijn HBO Communicatie

Horizon College afdeling de..., 1999

?