Hoogveld College

in Hintham, ( Toon op kaart )

88 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Hoogveld College, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Hoogveld College foto

Op Hoogveld College vind je 0 klassenfoto’s en 88 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Niet mijn type school.

Niet mijn type school.... wat een lullo's. Wel een hoop gekkigheid uitgehaald ! Met maar liefst 1 voldoende op m'n 1e rapport werd het al snel tijd om te nokken hier.

Hoogveld College, 1988

Ik ging naar deze school na het afronden van de MAVO.

Ik ging naar deze school na het afronden van de MAVO. Helaas heb ik om persoonlijke redenen de HAVO niet af kunnen maken. Ben in december 1977 gaan werken bij de Raad van Arbeid.Ondanks de korte tijd die ik hier heb doorgebracht kan ik me wel herinneren dat de leerkrachten erg betrokken waren op deze school. Ik trok veel op met Lidewijde van de Boogaard, Ans van Uden, Mary Peijnenburg, Jeannie vd Bogaard. Leraren die ik me kan herinneren zijn de heer Janssen Steenberg ( Nederlands), de heer Kunst (Nederlands), de heer van de Ven (tekenen)de heer Vos ( frans) en de heer Weerdesteijn ( biologie). Het was bij dit laatste vak kan ik me herinneren dat we een mossel die op "sterk water" had gestaan moesten ontleden. Ik weet dat ik dit niet kon opbrengen en heb maar een beetje meegekeken. Vanaf die tijd voor mij geen mosselen meer!

Hoogveld College, 1976

ik zat in klas 1a met Angelie, Ankie, Anja, Bart, Danny, Vincent, Darko, Jan, Sabine, Patrick, Frank, Reinier en nog heel wat anderen.

ik zat in klas 1a met Angelie, Ankie, Anja, Bart, Danny, Vincent, Darko, Jan, Sabine, Patrick, Frank, Reinier en nog heel wat anderen. Heb er een leuke tijd gehad. Leraren die ik me nog goed herinner zijn dhr. Janssen Steenbergen en dhr. Kunst van Nederlands, dhr. Appel voor handvaardigheid, voor maatschappijleer hadden we een hele leuke, maar zijn naam ben ik kwijt. mw. van Lankvelt voor bio en Schuurmans voor Aardrijkskunde. Maar een van de leukste was Walstein voor geschiedenis.

Hoogveld College, 1979

?