Hollandse School

65 Bukit Tinggi Road in Singapore, ( Toon op kaart )

167 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Hollandse School, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 34
  • Schoolgenoten 167

Op Hollandse School vind je 34 klassenfoto’s en 167 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 153

Mijn vrouw Titi Eilerts en ik hebben van 1994 t/m 2003 met veel plezier op de HSL lesgegeven.

Mijn vrouw Titi Eilerts en ik hebben van 1994 t/m 2003 met veel plezier op de HSL lesgegeven.

2002, Deleted

Tsja, Zaterdag ochtend naar school maar wel iedere middag vrij, de Hollandse club, zwemwedstrijden (rode roggen enzo), Chinees nieuwjaar, schoolmusical; heerlijke tijd was dat.

Tsja, Zaterdag ochtend naar school maar wel iedere middag vrij, de Hollandse club, zwemwedstrijden (rode roggen enzo), Chinees nieuwjaar, schoolmusical; heerlijke tijd was dat. Zou het leuk vinden om met andere Singapore leerlingen in contact te komen wegens het toch wel unieke karakter van deze school. Ik heb van de 2e t/m 6e klas in Singapore op school gezeten met o.a meneer Engelhart en Bulten. Dat was nog op de Orange Grove Road. Mijn zusje Jannie zat ook in Singapore tot 1970. Ik woonde de eerste jaren op Pulau Bukom en ging met de boot en het Shell busje naar school. Hoezo....Je lagere schooltijd bepaalt wie je bent en hoe je denkt? Eenieder: Schrijf me gerust een mailtje!

2002, Deleted

Ik heb op deze school gezeten van december 1985 tot juli 1988.

Ik heb op deze school gezeten van december 1985 tot juli 1988. Klas 4 tot en met klas 6. Het was een hele mooie tijd waar ik met veel plezier aan terugdenk.

2002, Blues
?