Hogeschool West-Brabant faculteit Techniek (HTS)

Lovensdijkstraat 63 in Breda, ( Toon op kaart )

596 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Hogeschool West-Brabant faculteit Techniek (HTS), blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 34
  • Schoolgenoten 596

Op Hogeschool West-Brabant faculteit Techniek (HTS) vind je 34 klassenfoto’s en 596 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 397

Vooral leuk was de bierweek in de soos van Virgo, en dan natuurlijk met een paar pilzen op naar de les.

Vooral leuk was de bierweek in de soos van Virgo, en dan natuurlijk met een paar pilzen op naar de les...

2002, Deleted

HTS electrotechniek Beste herinneringen aan Piet Moerdijk (de natuurkundige Willie Wortel) die ons ook met veel moeite leerde integreren en differentieren en ons en passant ook nog met veel enthousiasme een brok reactorfysika meegaf.

HTS electrotechniek Beste herinneringen aan Piet Moerdijk (de natuurkundige Willie Wortel) die ons ook met veel moeite leerde integreren en differentieren en ons en passant ook nog met veel enthousiasme een brok reactorfysika meegaf. Sterkstroom : de heer Schets Werktuigbouw : de heer Schöpping

2002, Ronald

Sterkstroom Schets ( shagroker en onderdirecteur ).

Sterkstroom Schets ( shagroker en onderdirecteur ). Moerdijk atoomphysica veel van deze man geleerd. Klasgenoten. Gerard Zitman, Pieter Hoekstra Arnold Immerzeel Ton Verbraak Theo Asselman en nog vele andere. Leuke tijd gehad en biljarten geleerd !!!!!

2002, Deleted
?