Hogeschool voor Muziek en Dans

Kruisplein 26 in Rotterdam, ( Toon op kaart )

36 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Hogeschool voor Muziek en Dans, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Hogeschool voor Muziek en Dans foto

Op Hogeschool voor Muziek en Dans vind je 2 klassenfoto’s en 36 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Voorheen was deze school verdeeld in Rotterdams Conservatorium, Rotterdamse Dansacademie en Havo voor muziek en dans.

Voorheen was deze school verdeeld in Rotterdams Conservatorium, Rotterdamse Dansacademie en Havo voor muziek en dans. Ikzelf heb eerst één jaar in 4 Havo gezeten op de havo voor muziek en dans. Alleen maar omdat ik in 4 havo in Eindhoven was blijven zitten en ik dus nog niet naar de dansacademie kon gaan. De leukste lessen waren bij Rob (muziekdocent) Daar kregen we zangles. Heerlijk. In het jaar 1988 ging ik naar de dansacademie afdeling Toneeldans. Daar heb ik 2 jaar vertoefd, waarna ik besloot om samen met mijn maatje Monique Mols over te stappen naar afdeling Dansdocent. Mijn hoofdvakken waren Jazz/moderne dans. Mijn voorkeur ging uit naar Afrikaanse dans. Ik genoot ook ontzettend veel van de lessen van Louise Frank. In 1993 ontving ik mijn diploma. In mijn eindjaar zat ik onder andere bij Monique, Marleen, Jaklien, Ingrid, Ellis, Anatevka (van Fox televisie), Aafke, Patty, Vera in de klas. In mijn eerste jaar zat ik bij Anouk van Nes is de klas. Onze namen werden nogal eens door elkaar gegooid. Zij mocht helaas niet bij ons in Rotterdam blijven. Maar in Amsterdam had ze meer succes. Heel goed van haar dat ze de moed niet had opgegeven, anders had ze niet in 'Goeden tijden, slechte tijden' meegespeeld als Roxy Belifante. Groetjes, Monique

Hogeschool voor Muziek en Dans, 1987

ehm.

ehm... tsja, eigenlijk zoveel dingen hier meegemaakt, zit er pas vanaf 2002 op, maar het is heel leuk

Hogeschool voor Muziek en Dans, 2002

Eerst de vooropleiding en toen het propedeuse jaar.

Eerst de vooropleiding en toen het propedeuse jaar. Een geweldige tijd gehad, maar vanwege blessures af moeten haken. Denk er nu nog met pijn in het hart aan terug, het was erg hard werken, maar het zijn mooie herinneringen.

Hogeschool voor Muziek en Dans, 1997

?