Hogeschool van Utrecht (FSAO)

Heidelberglaan 7 in Utrecht, ( Toon op kaart )

625 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Hogeschool van Utrecht (FSAO), blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Hogeschool van Utrecht (FSAO) foto

Op Hogeschool van Utrecht (FSAO) vind je 5 klassenfoto’s en 625 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Het eerste jaar met Joanny, Dees en Wilco en dan vooral het videoproject in de kroeg! Latere jaren van de SPH meer opgetrokken met Christel, Marlot en Roël.

Het eerste jaar met Joanny, Dees en Wilco en dan vooral het videoproject in de kroeg! Latere jaren van de SPH meer opgetrokken met Christel, Marlot en Roël. Nog steeds goed contact mee. Evenals met Lotus, Esther en Lisette en onze Indonesië-avonturen.

Hogeschool van Utrecht (FSAO), 1997

1 jaar SPH, daarna MWD Eindelijk studeren! Het was gaaf, een feestje! Hard werken en veel koffie drinken.

1 jaar SPH, daarna MWD Eindelijk studeren! Het was gaaf, een feestje! Hard werken en veel koffie drinken. Marieke maakte dezelfde ommezwaai als ik deed en bleef vier jaar lang mijn studiegenote. Tineke Roodenburg staat me bij, heb supervisie van haar gehad, samen met Janneke Maas. Mooie inzichten en een behoorlijke dosis zelfvertrouwen waren daar het gevolg van. Veel geleerd, vooral volwassen worden!

Hogeschool van Utrecht (FSAO), 1997

SPH voltijd.

SPH voltijd

Hogeschool van Utrecht (FSAO), 1994

?