Hogeschool van Utrecht (Bedrijfskader)

Kaatstraat 33 in Utrecht, ( Toon op kaart )

158 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Hogeschool van Utrecht (Bedrijfskader), blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Hogeschool van Utrecht (Bedrijfskader) foto

Op Hogeschool van Utrecht (Bedrijfskader) vind je 2 klassenfoto’s en 158 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ik deed Bedrijfskader en heb 1 semester gevolgd.

Ik deed Bedrijfskader en heb 1 semester gevolgd. Ik zat in een groepje met Hong (Vietnamees meisje), Jeanice (Surinaams meisje) en Abdelhamid (Marokkaanse jongen). Het was een leuk groepje. Ik heb er goede herinneringen aan.

Hogeschool van Utrecht (Bed..., 1998

Avondopleiding HEAO-CO.

Avondopleiding HEAO-CO. Veel inspiratie opgedaan door de leraren die uit de praktijk kwamen. En de studenten met hele verschillende achtergronden waardoor het een kleurrijke opleiding was.

Hogeschool van Utrecht (Bed..., 1986

Schoolorganisatie was toen het voorbeeld hoe veel dingen niet moesten, de vakken waren wel interessant! Daarom daarna in het bedrijfskader gestapt van een groothandel (toen nog 6 personeelsleden).

Schoolorganisatie was toen het voorbeeld hoe veel dingen niet moesten, de vakken waren wel interessant! Daarom daarna in het bedrijfskader gestapt van een groothandel (toen nog 6 personeelsleden). Toen ik na 7 jaar uit het bedrijfskader van de groothandel stapte hadden we 24 personeelsleden in dienst en had de omzet meerdere verdubbelingen ondergaan.

Hogeschool van Utrecht (Bed..., 1992

?