Hogeschool van Utrecht (Bedrijfskader)

Kaatstraat 33 in Utrecht, ( Toon op kaart )

153 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Hogeschool van Utrecht (Bedrijfskader), blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 2
  • Schoolgenoten 153

Op Hogeschool van Utrecht (Bedrijfskader) vind je 2 klassenfoto’s en 153 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 72

Ik deed Bedrijfskader en heb 1 semester gevolgd.

Ik deed Bedrijfskader en heb 1 semester gevolgd. Ik zat in een groepje met Hong (Vietnamees meisje), Jeanice (Surinaams meisje) en Abdelhamid (Marokkaanse jongen). Het was een leuk groepje. Ik heb er goede herinneringen aan.

2002, Deleted

Avondopleiding HEAO-CO.

Avondopleiding HEAO-CO. Veel inspiratie opgedaan door de leraren die uit de praktijk kwamen. En de studenten met hele verschillende achtergronden waardoor het een kleurrijke opleiding was.

2002, Charlie

Schoolorganisatie was toen het voorbeeld hoe veel dingen niet moesten, de vakken waren wel interessant! Daarom daarna in het bedrijfskader gestapt van een groothandel (toen nog 6 personeelsleden).

Schoolorganisatie was toen het voorbeeld hoe veel dingen niet moesten, de vakken waren wel interessant! Daarom daarna in het bedrijfskader gestapt van een groothandel (toen nog 6 personeelsleden). Toen ik na 7 jaar uit het bedrijfskader van de groothandel stapte hadden we 24 personeelsleden in dienst en had de omzet meerdere verdubbelingen ondergaan.

2002, Deleted
?