Hogeschool Rotterdam, cluster lerarenopleiding VO/BVE

Museumpark 40 in Rotterdam, ( Toon op kaart )

45 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Hogeschool Rotterdam, cluster lerarenopleiding VO/BVE, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 2
  • Schoolgenoten 45

Op Hogeschool Rotterdam, cluster lerarenopleiding VO/BVE vind je 2 klassenfoto’s en 45 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 12

Nadat ik onderwijzeres, vaklee...

Nadat ik onderwijzeres, vakleerkracht handvaardigheid en biologielerares geweest was, ben ik begonnen aan het waarmaken van een belofte aan een Frans vriendje: "Ooit ben ik lerares Frans!" Eerst 2 jaar LO, toen ingestroomd in de nieuwe tweedegraadsopleiding en doorgegaan t/m eerstegraads. Alles in deeltijd en dat, terwijl ik op het Alfrink aan het eind van mijn studietijd maar liefst 32 uur gaf! Maar ja, hoe drukker je het hebt, hoe efficiënter je je tijd indeelt! Het was een heerlijke tijd en in 1995 vroeg mijn docente vakdidactiek of ik op de HR wilde komen werken. Ze zochten iemand uit het veld. Dat is zo goed bevallen, dat ik er maar niet weg kan komen, hoewel ik eigenlijk met FPU mag gaan!

2007, Deleted

Van 1995 tot de dag van vandaa...

Van 1995 tot de dag van vandaag ben ik als docent werkzaam op de Hogeschool Rotterdam. De laatste jaren vormt mijn taak als ambassadeur voor een aantal opleidingsscholen het grootste deel van mijn baan. Ik heb het zo naar mijn zin, dat het me maar niet lukt de beslissing te nemen te stoppen.

2007, Deleted

KLas VBL1L was echt helemaal g...

KLas VBL1L was echt helemaal geweldig!!!!!

2007, Ashley
?