Hogeschool Midden Nederland (Jeugdwelzijnswerk)

Keerkring in Amersfoort, ( Toon op kaart )

28 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Hogeschool Midden Nederland (Jeugdwelzijnswerk), blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 0
  • Schoolgenoten 28

Op Hogeschool Midden Nederland (Jeugdwelzijnswerk) vind je 0 klassenfoto’s en 28 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 16

ik begon in het 2de jaar inric...

ik begon in het 2de jaar inrichtingswerk dit jaar haalde ik net.in het derde jaar liep ik helemaal vast.liep toen stage bij de kinderpsychiatrie azu.Daarna heb ik dat jaar nog een keer geprobeert maar toen bij de richting jeugdwelzijnswerk maar ook dit liep gewoon niet lekker ik had gewoon teveel negatieve ervaringen opgedaan.ik liep toen stage bij oikos.toen ben ik maar gestopt met alles en gaan werken.leerlingen die bij mij zaten waren: marine,ellie en verder weet ik niet meer!van de docenten weet ik alleen nog gijs,jeroen hillen en alfons.ik weet eigenlijk niet zo veel hier meer van maar gelukkig werk ik nu gewoon in een logeerhuis en dat bevalt me prima!

2005, miranda

Ons examenfeest in de kroeg op...

Ons examenfeest in de kroeg op de Arnhemseweg met Karaoke. Met dramales vaak in een deuk gelegen om alle rare dingen die we moesten doen. En mijn vriendschap met Monique Otten. Met haar zou ik graag weer contact willen hebben, maar ben haar helaas uit het oog verloren!

2005, Ingrid

Ik volgde de C-richting (PR Co...

Ik volgde de C-richting (PR Communicatie) binnen de studierichting Recreatie, Toerisme en Cultuur en heb nog steeds contact met Femke, Heleen en Mariska.

2005, Deleted
?