Hogeschool Leergangen s Hertogenbosch

Frans Fransenstraat 15 in 's-Hertogenbosch, ( Toon op kaart )

38 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Hogeschool Leergangen s Hertogenbosch, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Hogeschool Leergangen s Hertogenbosch foto

Op Hogeschool Leergangen s Hertogenbosch vind je 4 klassenfoto’s en 38 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Pabo nooit afgemaakt.

Pabo nooit afgemaakt. Tegenwoordig heb ik daar spijt van als nooit tevoren. Maar ja... you can't turn back time.

Hogeschool Leergangen s Her..., 1986

Onzettned leuke tijd gehad.

Onzettned leuke tijd gehad. Vrienden voor het leven gemaakt daar.

Hogeschool Leergangen s Her..., 1998

Vol energie aan de studie begonnen maar langzaam afgeknapt op de hypocriete institutionele sfeer.

Vol energie aan de studie begonnen maar langzaam afgeknapt op de hypocriete institutionele sfeer. De meeste leerkrachten leken niet verder te kijken dan de school en de kinderwereld, weinig realiteitszin en daar had je je maar aan aan te passen. Het derde jaar kon ik het niet meer opbrengen om naar de lessen te gaan en aan het eind van dat jaar moest ik bij Nol van Hulten op kantoor komen waar hij als een volleerde kampbeul op mij inhakte zonder dat ik precies wist waar het over ging. De pedagogiek was ver te zoeken bij het "Heertje". Ik moest toen een formulier ondertekenen, met natuurkundelerares Annie als getuige, waarvan ik nu nog steeds niet precies weet waar het voor diende. Ik wist wel dat ik zo snel mogelijk uit dat instituut weg wilde. Na het derde jaar dus gestopt met de opleiding en een hele andere richting (HTS informatica) opgegaan. Ik heb wel veel aan de studie gehad (dat merk ik nu ikzelf vader ben).

Hogeschool Leergangen s Her..., 1993

?