hogeschool Amsterdam V.O. Supervisie&Professioneel Begeleiden

Weesperzijde 190 in Amsterdam, ( Toon op kaart )

3 scholieren

Bekijk de volledige pagina van hogeschool Amsterdam V.O. Supervisie&Professioneel Begeleiden, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

hogeschool Amsterdam V.O. Supervisie&Professioneel Begeleiden foto

Op hogeschool Amsterdam V.O. Supervisie&Professioneel Begeleiden vind je 0 klassenfoto’s en 3 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Terwijl het toch helemaal niet zo lang geleden is lijkt het al weer zo ver weg.

Terwijl het toch helemaal niet zo lang geleden is lijkt het al weer zo ver weg. Er waren tijdens mijn studiejaar toch wel een heel aantal mensen die een eigen bedrijfje wilde gaan starten met dit diploma. Ben benieuwd of het er bij deze mensen ook echt van gekomen is. Het was een goed jaar voor mij, zo'n studie naast een gezin met kleine kinderen en een best zware baan. En als je dan dat diploma haalt denk je 'yes'Namen?? ben ik zoiezo al zo slecht in dus ,ik kan er op dit moment er even niet op komen.

hogeschool Amsterdam V.O. S..., 2001

Les van onze supervisiegod Frans Siegers en methodiek van de prachtige fries Sybren.

Les van onze supervisiegod Frans Siegers en methodiek van de prachtige fries Sybren. Nog steeds komen we met een kleine groep bijelkaar (Loes, Frans, Sybren, Bep, Anton en Bert) Geleerd dat een lieveheersbeestje niet lief is!

hogeschool Amsterdam V.O. S..., 1986

?