Hogere School voor Gezondheidszorg

Larikslaan 10 in Leusden, ( Toon op kaart )

246 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Hogere School voor Gezondheidszorg, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Hogere School voor Gezondheidszorg foto

Op Hogere School voor Gezondheidszorg vind je 14 klassenfoto’s en 246 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ik zat op de HBO-v.

Ik zat op de HBO-v

Hogere School voor Gezondhe..., 1976

Hier deed ik de docenten opleiding welke 2 jaar duurde.

Hier deed ik de docenten opleiding welke 2 jaar duurde. Heerlijk "verdiepen" en diepe gesprekken over de geschiedenis en toekomst van onderwijs binnen de gezondheidszorg. Stage op Veldwijk in Ermelo 3 maanden meegewerkt aan de opleiding van A en B groepen. Toen ik daar door mijn "stagebegeleider" Anneke werd losgelaten kwam ik helemaal in mijn element. Nu was ik er zeker van: "dit werd mijn nieuwe toekomst"

Hogere School voor Gezondhe..., 1983

Ik heb hier de HBO-V gedaan.

Ik heb hier de HBO-V gedaan. Het 2e jaar dat de HBOV bestond. We startten in één vleugel in een nat weiland. Pionieren, dat hoorde bij de hbo-v in die tijd.In de klas zaten Sylvia Tettero, Pieterke v Streun, Frans Vosmer, Peter Verburg, Greetje de Vries.Docenten Wil v Cruchten, Francis Heere, Ilse warners, Gera Kol,Marie de Vries en maria Mijs van Andel Semi-permanent gebouw, later werd de school uitgebreid en kwamen ook de MGZ en de leraren en kader-opleidingen naar Leusden. Kitty Verbeek was directeur.

Hogere School voor Gezondhe..., 1973

?