Hogere Burger School Coevorden

Wethouder Rooslaan in Coevorden, ( Toon op kaart )

58 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Hogere Burger School Coevorden, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Hogere Burger School Coevorden foto

Op Hogere Burger School Coevorden vind je 0 klassenfoto’s en 58 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Een schoolmet zeer verschillende kinderen.

Een schoolmet zeer verschillende kinderen. Hogere Burgers-zoons en ook boeren jongens en kinderen uit arbeiders gezinnen. Ik vond dit niet echt prettig, het klasse verschil. Mijn maat was Hein Leveling ook uit Nw. Schoonebeek en de jongens Henk Grootoonk en Geert Horsting ook boeren jongens uit Oosterhesselen. Ik zat in een jongens-klas. Leraren waren voor geschiedenis, Men. v.d. Heuvel, alias Solon, voor aardrijkskunde dhr. Damen, Engels kregen we van Juf Djin a Djie en Biologie van juf Tuinstra alias Tuintje. Gym van Van Dijk, Nederlands dhr Poortman. De rector was dhr Van Dam en de conrector dhr, Besselse. Een vervelend jochie was Nico Wessels-Boer. Nog een paar namen van leerlingen, Freek Schutte, Gerke Ballast, Peter Zweering(?) en ???Wieringa.

Hogere Burger School Coevorden, 1956

fietsen langs het Stieltjeskanaal met altijd wind tegen.

fietsen langs het Stieltjeskanaal met altijd wind tegen. veel kletsen in de klas en weinig opletten

Hogere Burger School Coevorden, 1963

Het eerste jaar was op de VK in het noodgebouw.

Het eerste jaar was op de VK in het noodgebouw.We hadden frans van de heer Prop. Het tweede jaar was klas 1 van de HBS,mijn vriendin was en is nog steeds Inge van Asselt. We hadden veel lol tijdens de geschiedenisles van Gofie. De meeste leraren hadden bijnamen. Het was een leuke tijd. Daarna ben ik naar de HAVO in Hoogeveen gegaan.

Hogere Burger School Coevorden, 1965

?