Hof van Delft M.A.V.O.

Obrechtstraat 48 in Delft, ( Toon op kaart )

214 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Hof van Delft M.A.V.O., blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Hof van Delft M.A.V.O. foto

Op Hof van Delft M.A.V.O. vind je 25 klassenfoto’s en 214 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Beste vriendin was en is nog steeds Angelique de Vries, vond het heerlijk om bij engels vooraan te zitten dan werd er niet op je gelet en het was het enige vak waar ik niks aan hoefde te doen.

Beste vriendin was en is nog steeds Angelique de Vries, vond het heerlijk om bij engels vooraan te zitten dan werd er niet op je gelet en het was het enige vak waar ik niks aan hoefde te doen. Maatschappijleer was ook erg leuk !

Hof van Delft M.A.V.O., 1987

Alleen het vierde jaar gedaan.

Alleen het vierde jaar gedaan. Als je vanaf het hoofdgebouw kwam, leek het net alsof je van Amsterdam in Den Hoorn ging wonen. Iedereen kent elkaar. Ik vond die vent van Duits (Zwang?!?) maar een eikel. Die knuppel van Economie leek ook nergens op! Rest was wel oke!!!

Hof van Delft M.A.V.O., 1997

Je m'appelle mevrouw v/d Wel; heel veel wiskundeleraren- eentje gooide een bordpasser in de klas! - Op kamp naar Orvelte (saai) en het hele leuke zeilkamp.

Je m'appelle mevrouw v/d Wel; heel veel wiskundeleraren- eentje gooide een bordpasser in de klas! - Op kamp naar Orvelte (saai) en het hele leuke zeilkamp. Vooral toen we met noodweer op het Sneekermeer zaten.

Hof van Delft M.A.V.O., 1988

?