Hoeveschool

Hoevestraat 13 in Rotterdam, ( Toon op kaart )

240 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Hoeveschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Hoeveschool foto

Op Hoeveschool vind je 48 klassenfoto’s en 240 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Juffrouw luienburg , meester loorij 5e en 6e Klasgenootjes: Laura, Yvonne, Maaike .

Juffrouw luienburg , meester loorij 5e en 6e Klasgenootjes: Laura, Yvonne, Maaike

Hoeveschool, 1960

Ik woonde in de van der Schellingstraat.

Ik woonde in de van der Schellingstraat.Ik weet nog dat het schoolhoofd Mevr Stoutjesdijk heette. Er was een meester Bergwerf en juf Valkenburg. Klasgenoten: Toos Flier (woonde op de stationsweg) en kwam altijd met Diana en Irene naar school.,Ellen Tamboer,Gerard....,Wim.....(woonde t.o. school),tweeling Nel en Truus Pot, Willy.....,Gerrie....(die hadden een grote poedel), en Daan (een flinke knul die mij moest gaan halen nadat ik weer eens gespijbeld had!!!!!), Anja Ticchelaar van de Provenierssingel.

Hoeveschool, 1958

Klasgenoten Andre Pronk, Henk en Anja van As,Anita Vogels, Siebrig Baas,Rini v/d Vegt,Elly en Joke Pot, Carla van Vliet,Astrid Knol(woont nu in Brabant),Herman Rijnders,Marco,Loes,Sonja,Martin Boeren,John van Veen,Linda v/d Hooge.

Klasgenoten Andre Pronk, Henk en Anja van As,Anita Vogels, Siebrig Baas,Rini v/d Vegt,Elly en Joke Pot, Carla van Vliet,Astrid Knol(woont nu in Brabant),Herman Rijnders,Marco,Loes,Sonja,Martin Boeren,John van Veen,Linda v/d Hooge.Van Leraren weet ik nog de hr Lorijn, hr Rozenburg, hr Bergwerf,Juf Schafer dat was het even

Hoeveschool, 1963

?