H.J. van Wijlenschool

Keizersgracht 41 in Amsterdam, ( Toon op kaart )

208 scholieren

Bekijk de volledige pagina van H.J. van Wijlenschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

H.J. van Wijlenschool foto

Op H.J. van Wijlenschool vind je 59 klassenfoto’s en 208 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

meester Schenk met zeer mooie verhalen over de tweede wereldoorlog.

meester Schenk met zeer mooie verhalen over de tweede wereldoorlog. juf Kerkhof, juf schenk en de juf van handarbeid zeer aardige dame alleen weet ik haar naam niet meer.

H.J. van Wijlenschool, 1969

Veel opgetrokken met Jan Douwes en Dorus Kok.

Veel opgetrokken met Jan Douwes en Dorus Kok. Het was een goede (maar vrij strenge) school en lekker dichtbij huis. Kranenborg was het schoolhoofd, Van Rooyen de 5e, Lampert de 4e, juf Teeuwen de 3e, Mollema de 2e, juf Kerkhof de 1e, omdat juf Schippers ongeneeslijk ziek was geworden (in 1952 overleden). De 5e klas was gehuisvest in hetzelfde gebouw als mijn kleuterschool, op het Singel. Behalve ik zaten ook mijn broer Popke en mijn zusjes Martha en Truida op deze school. Martha is in 2013 op 65-jarige leeftijd overleden

H.J. van Wijlenschool, 1951

Henk Smaling van de fietsenstalling de straat tussen voorburgwal en de warmoestraat waar we samen altijd daarvan daan naar school liepen, en het meisje van de brandweerkazerne op de keizersgracht.

Henk Smaling van de fietsenstalling de straat tussen voorburgwal en de warmoestraat waar we samen altijd daarvan daan naar school liepen, en het meisje van de brandweerkazerne op de keizersgracht. Riemke wat leuk dat je de foto''s bij hebt gevoegd van de lagere school,er kwamen toch wat hele leuke herinneringen naar boven,zeker ook wat je schrijf met Henk Smaling,Marja Grader,en de schrijver van dit stukje nostalgie. met jou het is dan ook de eerste keer dat ik op deze manier met een oud leerling in contact kom,wel heel erg leuk.Zeker de foto's van de lagere school.Na deze periode ben ik de technische kant op gegaan en al weer 30 jaar als technicus aan de slag bij onze grootste vervoerder de NS,Riemke doe de hartlijke groeten aan Marga Grader als je die weer eens spreekt in Amerika.en verder het alle beste met je.gr Chris Eikelboom

H.J. van Wijlenschool, 1954

?