Hilghe Born

Heiliggravenweg in Appingedam, ( Toon op kaart )

289 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Hilghe Born, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 27
  • Schoolgenoten 289

Op Hilghe Born vind je 27 klassenfoto’s en 289 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 208

Herinneringen zijn er vele,waa...

Herinneringen zijn er vele,waar moet je beginnen? Het was niet de school waar ik op mijn plaats was. Maar in die tijd was het de hoofdmeester van de lagere school die besliste waar je naar toe ging. Toetsen hadden ze nog nooit van gehoord. De juf die ons handwerken gaf,moet wel radeloos van mij zijn geworden,ik had nooit mijn werk af,en verstopte me in de pauzes op de w.c, want dan ging ze me zoeken,om te vragen of ik mijn werk al af had. Het was maar goed,dat mijn moeder sommige dingen voor me deed,anders was het nooit ingeleverd. Ook heb ik een kapmanteltje ingeleverd van Geke Bolt,Geke had er een 8 voor gekregen,dus ik dacht,kat in bakkie,nee, hoor ik kreeg een 6. Daarna moest ik bij de directrice komen,want de kleur van het stof was dat jaar niet gebruikt. Weg cijfer,plus een aantekening in het werkboek,die door je ouders dan weer moest worden ondertekend. Strijkgoed moest je van huis meenemen,maar dat vergat ik regelmatig,dan kreeg je strijkgoed van de juf,had die haar was ook weer mooi gestreken. Pannekoeken bakken was meestal grote lol,we probeerden dan ze omhoog te gooien,om ze zo om te draaien,dat ging dus vaak mis.

2004, Deleted

1969/1972 ... heb hele leuke ...

1969/1972 ... heb hele leuke herinneringen aan deze school , de namen die ik me nog herinner zijn : alie smit uit delfzijl ... gea vd horn uit delfzijl ,willy ( achternaam ben ik kwijt ... hoop dat er mensen reageren ... tot dan !

2004, Dettie

het was een mooie tijd veel di...

het was een mooie tijd veel dingen gedaan die niet mogen ik denk nog vaak terug aan die tijd.

2004, Deleted
?