Hildegrim school

Willem de Clerkstraat in Hengelo, ( Toon op kaart )

69 scholieren

Bekijk het volledige profiel van Hildegrim school, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Klassenfoto’s 11
  • Schoolgenoten 69

Op Hildegrim school vind je 11 klassenfoto’s en 69 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 39

De school is opgeheven. Het w...

De school is opgeheven. Het was een soort complex met een jongensschool (De Hildegrim), een meisjesschool, een kleuterschool, een klooster en een kerk met pastorie (de Ludgeruskerk) die nu afgebroken is.

2002, Deleted

Echte jongensschool, dus veel ...

Echte jongensschool, dus veel knokken. Dhr. Roberts (6e klas) was directeur, leeft hij nog? Namen weet ik verder niet meer, misschien Gerard Veldman en Rudie Johannink. Mijn broertje Glenny en ik waren de enige Indische jongens.

2003, Frankie

Begonnen in de tweede. Veel ve...

Begonnen in de tweede. Veel vechten op het plein, oud gebouw. Voetballen in de 6e (6B) bij meneer Robers op de binnenplaats. Ik herinner me nog dat hij altijd onvoorspelbaar was als hij zelf meespeelde (soms de ene partij, dan plotseling de andere). Ook schoot hij een keer een ruit van de gymzaal eruit met kozijn en al. Katechismus van de pastoor en zieltjes winnen voor het klooster. Was ik bijna ingetrapt, de paters zaten al bij me thuis.

2003, Henny
?