Hildebrand

Laan van Parijs 2 in Haarlem, ( Toon op kaart )

53 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Hildebrand, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Hildebrand foto

Op Hildebrand vind je 76 klassenfoto’s en 53 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

het was een fijne tijd.

het was een fijne tijd

Hildebrand, 1977

nou ik weet wel toen ik hier begon ik liep verachter op mijn oude klas en toen ik weg ging was ik verder dan gemiddeld.

nou ik weet wel toen ik hier begon ik liep verachter op mijn oude klas en toen ik weg ging was ik verder dan gemiddeld. maar fons slot was/ is een super leraar, altijd grappen en grollen uit halen wat we ook een keer gedaan hadden bij hem (een brief van dierenpark blijdorp laten en hem te vragen om als zuid koreaanse boerende baviaan te spelen) mijn klasgenoten die ik nog weet zijn: joost, bas, jörgen, dennis, patriek, david(was een jaar eerder weg), sabrine, marlies, mathieu en patrick en nog een paar maar daar weet ik de namen niet meer van. ik had toen ook een vriendinnetje jeannette

Hildebrand, 1990

De 2 jaar dat ik bij men.

De 2 jaar dat ik bij men. Slot in de klas zat wat top. En de schooltuinen vond ik ook altijd leuk om in te werken. Men Gullix en Men. Ploegboer vond ik heel erg streng maar het waren wel toffe leraren. Oja, hier heb ik ook nog een vriendje gehad en zijn naam was Kevin. En soms spreek ik Sander nog wel is. Iedereen die mij kent mag hier wat proberen achter te laten van een berichtje.

Hildebrand, 1985

?