H.Hart R.K. (M) Ulo school

Muurhuizen in Amersfoort, ( Toon op kaart )

35 scholieren

Bekijk de volledige pagina van H.Hart R.K. (M) Ulo school, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 10
  • Schoolgenoten 35

Op H.Hart R.K. (M) Ulo school vind je 10 klassenfoto’s en 35 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 24

Ik zat in de klas met Bep Elsc...

Ik zat in de klas met Bep Elschot, Hanneke Bakker en Hannie Schoonderbeek.Hannie was mijn vriendin. Zuaster Monique was streng. Ik kreeg Duits van haar. Toen kwam mijnheer Peters. Wat is die man gepest. Later liepen we met hem weg.Van mijnheer Lorijn kregen we zangles. Het traporgeltje dat in de toiletten stond opgeborgenm.

2007, Deleted

Een meisjesschool geleid door ...

Een meisjesschool geleid door nonnen. Zr Marie-Louise (meen ik) was het hoofd. Een strenge directrice. Verder had ik Frans van Dhr Peeters, Duits van dhr Voskuilen, aardrijkskunde van Mevr. Wagenaar, Engels van Juffr. Remmerswaal. Ik ben nog bij de reunie geweest net voor de school zou worden afgebroken, maar ik moest ver terugdenken om namen terug te halen. In de pauze liep ik meestal met klasgenoot Marijke van Keeken een rondje Langestraat. De Jamin was vaak een stop. In het zijstraatje bij de school was een ouderwets snoepwinkeltje. En verder reed dinsdags (geloof ik) de bottenwagen langs. Een vreselijke lucht.

2007, Deleted

Ik zal oa in de klas met: Roos...

Ik zal oa in de klas met: Roos van Hunnik, Corrie Siegmund, Thea Mossink, Nanny Verhoef, Sjoukje Kaal,Riet joosten, Ton Tempelman, Katrien, Tine vd Heiden.

2007, Deleted
?