Heybergschool Molenwiek

Heijbergstraat 2 4 in Rotterdam, ( Toon op kaart )

85 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Heybergschool Molenwiek, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Heybergschool Molenwiek foto

Op Heybergschool Molenwiek vind je 9 klassenfoto’s en 85 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ik heb alleen in de vijfde en zesde klas op deze school gezeten omdat ik in de herfstvakantie van de vijfde klas vanuit Strijen naar Rotterdam ben verhuisd.

Ik heb alleen in de vijfde en zesde klas op deze school gezeten omdat ik in de herfstvakantie van de vijfde klas vanuit Strijen naar Rotterdam ben verhuisd

Heybergschool Molenwiek, 1985

Een leuke tijd gehad op deze school.

Een leuke tijd gehad op deze school. Juf Dommerholt,Juf Henny...,Juf Visser, Meester Immink. In de klas gezeten met o.a. Jolanda Bongers, Lenie van Boven,Jaqueline Dudok,Marianne van der Spelt, Marcel,Marcel, Marcel, Marcel,Ron Romein,Pieter van het Veer en veel anderen.

Heybergschool Molenwiek, 1972

Susanne Jongenotter, Esther Malta, Esther Looije, Kim van Doodewaerd, Wendy (achternaam?), Jessica Lavooij, Dirk, Derk, Patrick, Vincent, David-Jan Bijker, Dennis, Gerben, Erwin enz.

Susanne Jongenotter, Esther Malta, Esther Looije, Kim van Doodewaerd, Wendy (achternaam?), Jessica Lavooij, Dirk, Derk, Patrick, Vincent, David-Jan Bijker, Dennis, Gerben, Erwin enz. enz. Qua leraren was vooral De Deken bij mij populair. Ook vond ik Zuiddam en Van der Wagt erg aardig. Immink, tja.. De Geus voor cijferen en grammatica op woensdagmorgen. Afscheidsmusical waarin ik "Blieb" mocht spelen (verliefde robot..) Afscheidsuitje naar Hattem (´s nachts een (bad-)kledingshow voor de jongens..).

Heybergschool Molenwiek, 1983

?