Heuvelse Maria Mavo / Mulo

Hoogvensestraat 128 in Tilburg, ( Toon op kaart )

322 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Heuvelse Maria Mavo / Mulo, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 31
  • Schoolgenoten 322

Op Heuvelse Maria Mavo / Mulo vind je 31 klassenfoto’s en 322 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 253

Meneer Jansen (duits en economie) Juffrouw Rosenberg (frans) Meneer van de Veeken (natuurkunde) Meneer van de Wiel (gym) Meneer Kessels (wiskunde) Verder herinner ik me dat er tijdens mijn verblijf van de kantine een balletstudio is gemaakt voor de

Meneer Jansen (duits en economie) Juffrouw Rosenberg (frans) Meneer van de Veeken (natuurkunde) Meneer van de Wiel (gym) Meneer Kessels (wiskunde) Verder herinner ik me dat er tijdens mijn verblijf van de kantine een balletstudio is gemaakt voor de meiden en jongens die de opleiding aan het conservatorium volgde.

2002, Deleted

Ook hier maar kort gebivakkeerd, ivm samenwerking dansacademie.

Ook hier maar kort gebivakkeerd, ivm samenwerking dansacademie. Daar gestopt in December 1988.

2002, Britta

erg leuke school, heb er met erg veel plezier 6 jaar mogen bivakeren, onder het beleid van "den DIRC" Verhoeven.

erg leuke school, heb er met erg veel plezier 6 jaar mogen bivakeren, onder het beleid van "den DIRC" Verhoeven. Het was een school het was niet erg groot , ruim 300 leerlingen en er zaten verschillende leerlingen uit totaal verschillende millieu's. ook waren er leerlingen van de dans accademie. Ik hoop weer eens wat te horen van medeschool genoten. toen ik op school zat waren Sammie en ik de beste maten en dat zijn we nog steeds. De broertjes nouwens uit berkel staan we nog duidelijk bij. De Bruin, els van het cafe uit de koestraat , kan er zo nog vele noemen. kortom een geweldige tijd. ken je Kessels nog???? of De heer Janssen van Duits. Ammerlaan. en Mooie Jose van de administratie en zusje Hennie. stuur evt. een leuk mailtje naar ****************************** ik vertrek per 20-7 2003 naar curacao voor minimaal 3 jaar. dis altijd leuk om wat te horen

2002, Deleted
?