Ontdek PLUS

Het Wezeveld

Rijksstraatweg in Twello, ( Toon op kaart )

19 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Het Wezeveld, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Het Wezeveld foto

Op Het Wezeveld vind je 3 klassenfoto’s en 19 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Hele leuke tijd gehad, hoop via deze weg in kontakt te komen met mensen die ook op het Wezeveld hebben gezeten.

Hele leuke tijd gehad, hoop via deze weg in kontakt te komen met mensen die ook op het Wezeveld hebben gezeten.

Het Wezeveld, 1986

Vanuit het Drentse Geeuwenbrug alwaar ik op een BJ internaat heb gezeten in het voorjaar van 1979 overgeplaatst naar het wezeveld.

Vanuit het Drentse Geeuwenbrug alwaar ik op een BJ internaat heb gezeten in het voorjaar van 1979 overgeplaatst naar het wezeveld. Als eerste in groep 1 om in de zomer van 1981 naar groep 2b te worden geplaatst. In het voorjaar van 1982 door mijn vader opgehaald om in Hoorn te gaan wonen, waar ik nu nog woon. Namen schieten mij niet zo snel te binnen, maar Evert kroon en Ome jan (de kok). Kun je nagaan hoeveel indruk het allemaal gemaakt heeft, ik heb er een zooitje van gemaakt en ben, nadat ik in Hoorn terecht ben gekomen, aan mezelf gaan werken. Met vallen en opstaan een bestaan opgebouwd waar ik nu met gepaste trots op terug kan kijken.

Het Wezeveld, 1979

Noviciaat en filosofieopleiding van de Salesianen van Don Bosco.

Noviciaat en filosofieopleiding van de Salesianen van Don Bosco. Heette toen "Salesianum". Ik was een jaar assistent van de novicen en een jaar assistent van de filosofiestudenten. En vooral: ik studeerde muziek als vakleerling aan het Muzieklyceum in Deventer

Het Wezeveld, 1958