Het Waterschip

Cloese 10 / 12 in Hoogvliet, ( Toon op kaart )

116 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Het Waterschip, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Het Waterschip foto

Op Het Waterschip vind je 41 klassenfoto’s en 116 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ik zat met twee andere kinderen (dennis en lara) in de eerste klas.

Ik zat met twee andere kinderen (dennis en lara) in de eerste klas. Het was een combinatie van klas 1 en 2. Totaal 10 kinderen. De school is na dat jaar opgeheven. [De onderstaande tekst is toegevoegd toen deze school werd samengevoegd met een andere school.] zie ook "Het Waterschip", is gewoon dezelfde school!

Het Waterschip, 1982

Ik dacht 1974 -1975,klas 5 van Het Waterschip,klas met Ricky de Ronde,Diana Brouwer,Robert Braber,Willem van Son,linda,miranda.

Ik dacht 1974 -1975,klas 5 van Het Waterschip,klas met Ricky de Ronde,Diana Brouwer,Robert Braber,Willem van Son,linda,miranda.

Het Waterschip, 1974

Ik ging van de Guseppe Verdischool waar ik in de 1e klas bij Juffrouw Smelten zat (die nu mijn buurvrouw is) die overvol was naar een noodgebouw aan de Traviataweg,daarna ging ik door naar Het Waterschip daar zat ik in de 4e klas bij Meester Kortland.

Ik ging van de Guseppe Verdischool waar ik in de 1e klas bij Juffrouw Smelten zat (die nu mijn buurvrouw is) die overvol was naar een noodgebouw aan de Traviataweg,daarna ging ik door naar Het Waterschip daar zat ik in de 4e klas bij Meester Kortland..ik ben toen nog uitgeloot voor zijn trouwfeest met ene Perry v.d. Ende en nog 3 anderen Ik weet dat er ene Sonja die heel klein is bij de Politie in Spijkenisse werkt.Voor de rest heb ik ooit nog een Peter v.d.Akkers ontmoet bij Motorhuis Safe toen ik nog motor reed. Ik herinner mij nog Gabriella,Loes Arenthals, Marja Springer,Ineke de Groot,Loes Addicks ofzo, Alex (professortje) Martin,Wim (was gek op voetbal en Cruijf) ,Karel Kuipers,..nou als ik de foto's kan vinden weet ik denk ik nog wel meer. Oja in de 4e klas was mijn vriendin Jose Bernhard o.a.

Het Waterschip, 1969

?