Het Wagenwiel

Brik 1 in Hoorn, ( Toon op kaart )

124 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Het Wagenwiel, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Het Wagenwiel foto

Op Het Wagenwiel vind je 12 klassenfoto’s en 124 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ik heb hier leren "dansen", als ik uit de klas werd verwijderd door Gert Prins.

Ik heb hier leren "dansen", als ik uit de klas werd verwijderd door Gert Prins. "Popie Hopie" Wim de Hoop, doet u mij maar een kopje suiker, met twee schepjes koffie.

Het Wagenwiel, 1979

" groepje van 6" bestond uit mijzelf, Thalysia ,Andra , Marry , Jessica en Liesbeth.

" groepje van 6" bestond uit mijzelf, Thalysia ,Andra , Marry , Jessica en Liesbeth. Soms heel gezellig soms ook haat en nijd.Schoolreisjes waren leuk, Diever (witte wieven Agaath) en Vierhouten . Leraar Gert Prins, en soms Wim de Hoop.Musicals waren ook leuk, met o.a Sharon Gorlee de DIPDAPDO. Gert Prins was soms strenge doch rechtvaardige leraar.Heeft de hele klas ruim een uur in de stank laten zitten omdat ik stinkbommen had neergelegd.leuke herinneringen! Ik ben benieuwd hoe het met mensen gaat uit m'nklas:mail me anders een keer ************************ . c o m

Het Wagenwiel, 1985

Het was wat mij betreft een prima tijd.

Het was wat mij betreft een prima tijd. Leuk gehad met Mieke, Melissa, Esther, Irene, etc. Trefbal vond ik met gym altijd geweldig. Wim de Hoop vond ik een prima leraar, inhoud en humor, mooie combi.

Het Wagenwiel, 1981

?