Het Tweespan

Giessenlaan 26 in Giessenburg, ( Toon op kaart )

114 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Het Tweespan, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Het Tweespan foto

Op Het Tweespan vind je 6 klassenfoto’s en 114 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Wat een leuke tijd! Met mevrouw Meerkerk, die de tafels er bij mij instampte, meester Bots, die zo mooi in je poëzie album schreef en meester Hemmes, die vooral veel hoofdrekenen gaf.

Wat een leuke tijd! Met mevrouw Meerkerk, die de tafels er bij mij instampte, meester Bots, die zo mooi in je poëzie album schreef en meester Hemmes, die vooral veel hoofdrekenen gaf....

Het Tweespan, 1975

Zeker na de reunie van vorig jaar herinner ik weer veel, handwerken bij juf Meerkerk, tafels bij juf Hemmes, 't kofschip en gym bij mr.

Zeker na de reunie van vorig jaar herinner ik weer veel, handwerken bij juf Meerkerk, tafels bij juf Hemmes, 't kofschip en gym bij mr. Rijsdijk, de verhalen van mr. Bots, hoofdrekenen met veel repen chocolade bij Mr. Hemmes. Nu mijn kinderen er zitten bij juf Bea en juf Liesbeth herleven de oude tijden.

Het Tweespan, 1973

Het was voor mij de juiste school met de leukste klasgenoten.

Het was voor mij de juiste school met de leukste klasgenoten. Regelmatig kom ik nog op deze school vanwege mijn kinderen en het mede organiseren van een reunie op 24 mei 2003.

Het Tweespan, 1968

?