Het Sterrenschip

Uranusstraat 23 in Assen, ( Toon op kaart )

11 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Het Sterrenschip, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Het Sterrenschip foto

Op Het Sterrenschip vind je 4 klassenfoto’s en 11 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ik geef nu 3 jaar les op deze school.

Ik geef nu 3 jaar les op deze school. Ik hoop dit nog lang te kunnen doen. De school staat in een nieuwbouwwijk en bestaat inmiddels 5 jaar.

Het Sterrenschip, 2000

Inmiddels ben ik 7 jaar, bijna 8.

Inmiddels ben ik 7 jaar, bijna 8. Ik zit alweer het hele jaar bij juf Annika de Jong, eigenlijk zou dit Juf Sandra moeten zijn, maar zij is nog steeds thuis door een ongeluk. Ik zit in groep 4a en heb het prima naar mijn zin! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ 2006 Ik vind het geweldig op school. ik ben nog net 6 jaar en zit bij juf Krista de Vries in groep 3b, ik vind haar geweldig! Hiervoor zat ik bij juf Bianca Oldenbeuving in groep 1/2d, met veel plezier. Mijn juf in groep 1 van 1/2 d was Yvonne Blankenstein en ik vind haar lief. Vriendinnen waar ik thuis veel over praat zijn; Anne-fleur, Sem, Maren en Kirsten Ik heb het erg naar mijn zin op school en wil het liefst geen dag missen. Lezen en schrijven doe ik het liefst ook thuis nog heel veel. Maar ook fietsen, zemmen en turnen doe ik erg graag. 2009-2010. Ik ben nu 10,5 jaar oud. Ik zit nu alweer in groep 7a met Juf Wendy Bevers. Vorig jaar had ik juf Pien. Ik vind school geweldig en het gaat ook allemaal erg goed!

Het Sterrenschip, 2003

de sfeer in de klas (groep 5 t/m 8).

de sfeer in de klas (groep 5 t/m 8)

Het Sterrenschip, 1998

?