het Roessink

Fonteinkruid 130 in Deventer, ( Toon op kaart )

149 scholieren

Bekijk de volledige pagina van het Roessink, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

het Roessink foto

Op het Roessink vind je 21 klassenfoto’s en 149 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

We begonnen in een kleine combinatie klas.

We begonnen in een kleine combinatie klas. groep 6 en 7 bij elkaar in... de leuke maandafsluitingen, ik was altijd erg verliefd op Roel Oost... hihi In de klas zat ik o.a. bij Remco straaten, Roy van Wijngeren, Patrick Haidsma, Esther de Laet, Yvonne ten Oever, Vincent Weijdeman, Martha Roode en Maarten en Gerardje Struik. Inmiddels ben ik getrouwd en sinds 31 mei 2003 moeder van een dochter (Loïs)..

het Roessink, 1983

Ik woon nu in zonnig Kaapstad, Zuid Afrika waar ik bij KPMG werk.

Ik woon nu in zonnig Kaapstad, Zuid Afrika waar ik bij KPMG werk. De maand afsluitingen (Roel Oost met Cock Robins "Promise you Made" is me op een of andere manier altijd bijgebleven) en natuuurlijk de grote musical aan het eind. Wouter van de Burg z'n Kinderen voor Kinderen play-backs zie ik ook nog voor me. Helaas was Roel Bakker het laatste half jaar niet meer aanwezig, ik kon het goed met hem vinden. Om onduidelijke reden ben ik bij Jan Janssen blijven zitten, hij mag me best nog nog eens proberen uit te leggen waarom... mvvermeulen bij h0tmail

het Roessink, 1983

In de poppenhoek en de maand en jaarafsluitingen!!!.

In de poppenhoek en de maand en jaarafsluitingen!!!

het Roessink, 1986

?