Het Rietveld

Kuifleeuwerik 1 in Emmen, ( Toon op kaart )

85 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Het Rietveld, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Het Rietveld foto

Op Het Rietveld vind je 5 klassenfoto’s en 85 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

ik kwam in de vierde klas op deze school bij juf joke .

ik kwam in de vierde klas op deze school bij juf joke . ik heb het altijd naar mijn zin gehad op deze school,maar de leukste tijd was toch in zuidbarge. knikeren,van de bult afglijden in de winter en niet tevergeten zoen tikkertje daarvan kan ik me herinneren dat ik altijd robert maarschalkerweerd tikte. Mijn vriendinnen waren bianca v wieren,isa terpstra,liedewei de graaf en linda de graaf. Ik hoop iedereen nog eens weer te zien

Het Rietveld, 1985

Lopend naar school en dan tussen de lessen door op het grote grasveld voetballen.

Lopend naar school en dan tussen de lessen door op het grote grasveld voetballen. Met de weekviering zelf instrumenten in elkaar knutselen OF met die mooie platte elektrische gitaren. Aan de schoolreisjes leuke herinneringen over gehouden, zoals blikspuit en dan zo ver mogelijk het bos in zodat ze je niet zouden kunnen vinden, maar dat je dan zo ver het bos in zit dat je niet kan horen dat het spel alweer afgelopen was.

Het Rietveld, 1986

altijd gezellig die schoolreisjes.

altijd gezellig die schoolreisjes

Het Rietveld, 1986

?