het puttertje

huntum in Amsterdam-Zuidoost, ( Toon op kaart )

10 scholieren

Bekijk het volledige profiel van het puttertje, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Klassenfoto’s 0
  • Schoolgenoten 10

Op het puttertje vind je 0 klassenfoto’s en 10 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 10

Juf van der Linde met een jac...

Juf van der Linde met een jachthond (Duitse Staande) De zand- en de watertafel. De 'woezel',het speelbeest 'op het schoolplein.

2003, dirk

Ik ben kleuterjuf geweest op h...

Ik ben kleuterjuf geweest op het Puttertje van 1969 t/m 1973. Toen ben ik getrouwd en naar R,dam verhuisd. Mijn naam was juf Marga. De hoofdleidster was juf Mulan.

2003, Deleted

De Rozenmarn was een leuke sch...

De Rozenmarn was een leuke school geleid door de immer gevreesde hoofdmeester Deo(drol). Altijd samen in de pauze met Derrick Borgia, Marco Gimpel, Hugo Kuijt, Jeroen Baai, Duncan (tucana), Kevin Gruden en Markie Lampe tegen een balletje trappen. Na schooltijd kattekwaad uithalen..... hoofdmeester Deo bekogelen met brood, vissers etteren, pijltjes met naalden erin blazen....kortom het was een fijne onbezorgde tijd waaraan ik leuke herrineringen heb overgehouden die zo nu en dan met veel genoegen mijn gedachtenrevue passeren. Bij de minder leuke herrineringen kan ik heel resoluut de schooltandarts scharen.....wat een kind-onvriendelijke slager was dat zeg! Ook het geschreeuw en ge-oren-trek van hoofdmeester Deo was niet echt geweldig (maar die pakte we dan weer na schooltijd terug.... echter de bekkenbeul ontliep zijn straf) Momenteel woon ik al weer heel wat jaartjes in Lelystad hetgeen mij wel bevalt, lekker ruim en rustig. Tussentijds heb ik 8 maanden in Spanje gewoond om even lekker te relaxen. Het lijkt me wel grappig om via deze site, of via de email, weer eens iets van iemand van weleer te vernemen. ricardoisoveral atheissedottykom

2004, Deleted
?