het palet

seringenstraat 5 in Vlaardingen, ( Toon op kaart )

24 scholieren

Bekijk de volledige pagina van het palet, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

het palet foto

Op het palet vind je 0 klassenfoto’s en 24 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

De mandala's van juffrouw Irene :D en meester Peter was natuurlijk altijd aardig :) Ik ging meestal om met nathalie en Annemarieke.

De mandala's van juffrouw Irene :D en meester Peter was natuurlijk altijd aardig :) Ik ging meestal om met nathalie en Annemarieke.. Dat was vooral in groep 8..

het palet, 1995

Voetballen op het voetbalveldje.

Voetballen op het voetbalveldje

het palet, 1996

meester peter :P en natuurlijk juffrouw irene met dr mandela's dat vergeet ik nooit meer.

meester peter :P en natuurlijk juffrouw irene met dr mandela's dat vergeet ik nooit meer.... mandy was toen der tijd was Mandy mijn beste vriendin en iedereen wist altyd al wat wij na het weekens gingen zeggen :D aangeziek wij elk weekend bij elkaar sliepen.. we waren altyd on afscheidelijk we hebben zoveel lol gehad bij mester peter in de klas... eerst was meester ton school hoofd dus bij onze eind musical waar meester maathijs bij was riepen we hem ook met zijn alle ( musical de zaak kluitjes) het was een hele leuke tijd ,,, mijn favo meester was meester peter ( Mulder) geloof ik hij was altijd erg gezellig in de klas... toen we van schjool gingen waren alle meisjes vanstreek en bang dat we elkaar nooit meer zouden zien... ik zat toen in de klas met Wouter, Marien,Nisrine,Paul,Mandy,Sharon,Ganesh,Johan,Nathalie,Annemarieke,Lamia,Emre,Karin,Renate enzo.... was wel heel gezellig... in groep acht werd ik met Justin Perdijk het liefdes duo van het kamp

het palet, 1992

?