Het Mozaiek

Valkstraat 2 in Sittard, ( Toon op kaart )

27 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Het Mozaiek, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Het Mozaiek foto

Op Het Mozaiek vind je 18 klassenfoto’s en 27 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

juffrouw manon.

juffrouw manon

Het Mozaiek, 2000

heb hier 2 en een half jaar op school gezeten en toen heten het eijssenhegge kwam halver wegen het schooljaar bij juf (thea) en ng eenheel jaar bij haar gedaan daarna een jaar bij meester monraue toen verhuisde ik weer naar denhaag.

heb hier 2 en een half jaar op school gezeten en toen heten het eijssenhegge kwam halver wegen het schooljaar bij juf (thea) en ng eenheel jaar bij haar gedaan daarna een jaar bij meester monraue toen verhuisde ik weer naar denhaag

Het Mozaiek, 1984

Het was een supergezellige school,vooral de laaste klas was gekke werk,op kamp gaan en de jongens gek maken,en ik had toen een schoolliefde:robby limpens.

Het was een supergezellige school,vooral de laaste klas was gekke werk,op kamp gaan en de jongens gek maken,en ik had toen een schoolliefde:robby limpens.ik had een hekel aan ,mvr kilian,ik kwam op een gegeven moment alleen naar school met de fiets,vanuit born

Het Mozaiek, 1981

?