Het Kruispunt

Chrysantenstraat in Naaldwijk, ( Toon op kaart )

271 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Het Kruispunt, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Het Kruispunt foto

Op Het Kruispunt vind je 36 klassenfoto’s en 271 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Wat altijd bij zal blijven was het rondje lopen tijdens de pauzes.

Wat altijd bij zal blijven was het rondje lopen tijdens de pauzes. Ik trok veel op met Daan Haaring en met Pieter Beekenkamp (frappant ben ik nu getrouwd met Leny Beekenkamp, een ver familielid). Leuke reünie gehad een aantal jaren geleden.

Het Kruispunt, 1968

Smit!?!.

Smit!?!

Het Kruispunt, 1986

Op deze school komen de volgende namen van leerkrachten nog naar boven borrelen: De Reus, van der Stoep, van der Stoel, Hoek, van Druten natuurlijk, lange Voorbergen in zijn Mini, Lindgreen: "Tekenen, tekenen, tekenen", van der Wal van der Berg(engels), v

Op deze school komen de volgende namen van leerkrachten nog naar boven borrelen: De Reus, van der Stoep, van der Stoel, Hoek, van Druten natuurlijk, lange Voorbergen in zijn Mini, Lindgreen: "Tekenen, tekenen, tekenen", van der Wal van der Berg(engels), van der Kruk(duits), Mollier: "25 bladzijden van je All-in-one overschrijven en keurig netjes!!!", Schouwenaar de aarde is rond en maar zwaaien en Dorsman natuurlijk.

Het Kruispunt, 1965

?