'Het Kompas' Protestants Christelijk Vormingsinst.

Utrechtseweg 89 in Zeist, ( Toon op kaart )

36 scholieren

Bekijk de volledige pagina van 'Het Kompas' Protestants Christelijk Vormingsinst., blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

'Het Kompas' Protestants Christelijk Vormingsinst. foto

Op 'Het Kompas' Protestants Christelijk Vormingsinst. vind je 4 klassenfoto’s en 36 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Jeanette Hoogenbirk, Truus?, Sandra? met lang zwart haar, Jan van Ooik die zo heerlijk maf kon doen, Peter post en Roelie van Apeldoorn.

Jeanette Hoogenbirk, Truus?, Sandra? met lang zwart haar, Jan van Ooik die zo heerlijk maf kon doen, Peter post en Roelie van Apeldoorn. Oh ja, en alles aanwezig voor een geslaagde tijd, tafeltennistafel, biljart, zangers, zangeressen, Steef Broekhof die zijn drumstel meebracht om ons vervolgens te trakteren op een paar geweldige drumsolo`s..ja, wat een heerlijke tijd heb ik daar gehad! Ik zou het zò overnieuw doen..

'Het Kompas' Protestants Ch..., 1984

Luilekkerland om aan de 'leerplicht' van 1-2 dagen te voldoen, maar het was altijd gezellig.

Luilekkerland om aan de 'leerplicht' van 1-2 dagen te voldoen, maar het was altijd gezellig. Cursus fotografie heb ik nog steeds veel plezier van.

'Het Kompas' Protestants Ch..., 1981

een hele gezellige tijd gehad vooral ons uitje naar londen was te gek leuke herinneringen samen met roelie,sofia,tony ben enz, floor was een leuke groepsleider.

een hele gezellige tijd gehad vooral ons uitje naar londen was te gek leuke herinneringen samen met roelie,sofia,tony ben enz, floor was een leuke groepsleider.

'Het Kompas' Protestants Ch..., 1977

?