Het Kompas Nederlands Hervormd

Schoolstraat 19 in Stellendam, ( Toon op kaart )

90 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Het Kompas Nederlands Hervormd, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
Het Kompas Nederlands Hervormd foto

Op Het Kompas Nederlands Hervormd vind je 7 klassenfoto’s en 90 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

De daf van meester Dekker.

De daf van meester Dekker. Het lijkt er op dat de DAF het meeste gevaar opleverde maar het was volgens mij de bestuurder. Voor zover er sprake was van besturen. Het boottochtje met de SL1 was ook leuk (zie klassefoto van Jaap Hoekman). Volgens mij was dit met de 5de klas?? Evenals als Jaap Hoekman heb ik een vrouw getrouwd uit 't Gooi (Huizen). We hebben een jongen van acht jaar en meisje van bijna een jaar. Na de lagere- visserijschool ben ik gaan vissen. Aangezien dit minder leuk was dan ik had ingeschat ben ik evenals vele anderen maar weer naar school gegaan. Uiteindelijk heb ik de HTS CT afgerond en werk ik in Delfzijl bij AKZO Nobel als procestecholoog. Leuk afwisselend werk en er zitten soms leuke dienstreizen naar het buitenland bij. Het wonen in de provincie Groningen bevalt prima. Er is hier veel ruimte en nog een echt dorpsleven. Verder komen we regelmatig op Goeree-overflakkee voor familiebezoek. Het is jammer dat je maar enkele keer iemand van "vroeger" tegenkomt. Het is leuk dat je via deze webpagina wat meer te weten komt over je klasgenoten.

Het Kompas Nederlands Hervormd, 1966

De Daf van meester Dekker en het haar van Lips.

De Daf van meester Dekker en het haar van Lips. Natuurlijk ook meester Heerschap. Wat kon die man vertellen. Het boek waar hij uit voorlas ging over een hond, volgens mij "Snuf"Hij vertaalde ook altijd mijn brieven van een duits penvriendinnetje.

Het Kompas Nederlands Hervormd, 1967

meester Hartman.

meester Hartman

Het Kompas Nederlands Hervormd, 1959

?