het kompas

barentszstraat 3 in Valkenswaard, ( Toon op kaart )

43 scholieren

Bekijk de volledige pagina van het kompas, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

het kompas foto

Op het kompas vind je 1 klassenfoto’s en 43 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ik zat er van de 2e tot halverwege de 5e klas.

Ik zat er van de 2e tot halverwege de 5e klas. We woonden in de columbusstraat. Heel veel vriendinnetjes en vriendjes uit de buurt. Wat de juffen en meesters betreft, kan ik me eigenlijk alleen nog de naam van meester Brom herinneren (3e klas).

het kompas, 1969

Kuipertjes, Robbie!.

Kuipertjes, Robbie!. Bietje Bullen op het zandveldje. Han (zijn we verloren jammergenoeg) Johnny. De musical. Ik had een hoofdrol, Leo Lekkerman en Babs! Mailen maar

het kompas, 1976

de knikkertijd in de pauze staat me nog bij als heel leuk.

de knikkertijd in de pauze staat me nog bij als heel leuk. Ook ik herken de zwarte panters hazewinden enz, leuk dat dit weer opkomt nu ik hier lees. En wat had ik een hekel aan de blokfluitles....... Ook komen nu meer namen van klasgenootjes naar boven die ik vergeten was na het lezen van adrie's bericht. Als er nog eens een reunie is van deze klas, ik wil wel komen leuk. Ben verhuisd na de 5de klas. Ben mijn klasse foto's kwijt wie kan er een mailen.

het kompas, 1972

?