Het Kompas

onbekend in Bunschoten-Spakenburg, ( Toon op kaart )

127 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Het Kompas, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Het Kompas foto

Op Het Kompas vind je 30 klassenfoto’s en 127 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Juffrouw de Jong met een fluitje om haar nek.

Juffrouw de Jong met een fluitje om haar nek. Zij luste geen velletjes van een sinaasappel...dat vond ik zo belachelijk. Meester Schuur met altijd een paar zakdoeken als prop in zijn broekzak. Hij werd toen vader van een tweeling, twee jongens, ik weet dat nog heel goed. Ik ben toen samen met Miranda een cadeautje gaan kopen in Baarn, op de fiets. Juf Baas van godsdienst op vrijdag. Creatieve middag...Op de schoolfoto met mijn zusje Krista in het gymlokaaltje van de kleuters. Hoofdmeester Rus en zijn mysterieuze kamertje waar de schoolarts altijd kwam. De musical!!! Ik weet nu nog een heel lied te zingen, echt waar!!! Ik was prinses donderdag. De oranje puntdaken waaronder wij altijd speelden. De "stomme" school aan de overkant. De zonsverduistering kijken met meester Schuur en natuurlijk de schaatswedstrijden achter de school op zo'n boerensloot!! Best leuke herinneringen. Jammer dat de school niet meer bestaat. We hebben één keer een reünie gehad en dat was erg leuk. Er ontbraken alleen heel veel mensen. Super jammer. Ik heb al heel lang geleden afgesproken met Miranda en Mariëtte om weer 's iets te organiseren en dat komt er ooit hopelijk 's van.

Het Kompas, 1973

Vele leuke herinneringen, meester Schuur was toch wel een favoriet en voor meester Rus sigaretten halen en daar 5 cent voor krijgen om snoepjes te kopen(-: En juffrouw gansenkont oftewel juffrouw de Jongh.

Vele leuke herinneringen, meester Schuur was toch wel een favoriet en voor meester Rus sigaretten halen en daar 5 cent voor krijgen om snoepjes te kopen(-: En juffrouw gansenkont oftewel juffrouw de Jongh. Mijn eerste vriendje oftewel een leuke tijd.

Het Kompas, 1979

Ik kwam hier in de tweede klas.

Ik kwam hier in de tweede klas. Toch leuk om te zien dat er steeds meer oude klasgenoten bijkomen, tijd om weer een reunie te organiseren. Een paar jaar geleden ook gedaan maar toen hadden we nog niet zoveel klasgenoten gevonden. Als er nog iemand kontakt heeft met een klasgenoot die hier niet vermeld staat vraag dan even of ze dat willen doen. Wie weet tot gauw!

Het Kompas, 1974

?